2019 Charlie Bears Robin Hood and his Merry Men Isabelle Collection

2019 Charlie Bears Robin Hood and his Merry Men: Set of 5

Limited edition of 300 pieces.

gereserveerd

Alleen als Set: Robin Hood en his Merry Men.

Bestaande uit:

Robin Hood uit de Isabelle collection 33cm / 13.5".  Hij is gemaakt van wit, bruin en zwart mohair en alpaca, heeft veiligheidsogen en een hand geborduurde neus. Hij is volledig geschijfd en heeft platte voetzolen waardoor hij zelfstandig kan staan. Hij is gevuld met een combinatie van synthetische vulling en granulaat. Accessoires: hoed, pijl, boog en tuniek.

Little John uit de Isabelle collection 34cm / 13.5".  Hij is gemaakt van grijs mohair en alpaca, heeft veiligheidsogen en een hand geborduurde neus. Hij is volledig geschijfd en heeft platte voetzolen waardoor hij zelfstandig kan staan. Hij is gevuld met een combinatie van synthetische vulling en granulaat. Accessoires: hoed en tuniek.

Will Scarlet uit de Isabelle collection 28cm / 11". Hij maakt deel uit van het Robin Hood set. Hij is gemaakt van wit, bruin en rood mohair en alpaca, heeft veiligheidsogen en een hand geborduurde neus. Hij is volledig geschijfd en heeft platte voetzolen waardoor hij zelfstandig kan staan. Hij is gevuld met een combinatie van synthetische vulling en granulaat. Accessoires: hoed en tuniek

Friar Tuck uit de Isabelle collection 24cm / 9.5". Hij maakt deel uit van het Robin Hood set. Hij is gemaakt van bruin, geel en off white mohair en alpaca, heeft veiligheidsogen en een hand geborduurde neus. Hij is volledig geschijfd en heeft platte voetzolen waardoor hij zelfstandig kan staan. Hij is gevuld met een combinatie van synthetische vulling en granulaat. Hij draagt een pij.

Maid Marian uit de Isabelle collection 30cm / 12". Ze is de laatste uit de Robin Hood set. Ze is gemaakt van bruin en wit mohair en alpaca, heeft veiligheidsogen en een hand geborduurde neus. Zij is volledig geschijfd en heeft platte voetzolen waardoor zij zelfstandig kan staan. Zij is gevuld met een combinatie van synthetische vulling en granulaat. Zij draagt een jurk.

 

Design: Isabelle Lee (co-design Charlotte Morris)

Bruine zak met Isabelle Collection logo

Verzamelitem. Geschikt voor 14 jaar en ouder.

Buitenzijde kan voorzichtig met de hand gereinigd worden.

Nieuw.