Bearington

Privacy

Firma DE LOUPE heeft deze privacypagina opgenomen om aan te geven hoe omgegaan wordt met informatie via de webshop DELOUPE.NL

 

AVG

Welke gegevens vragen wij van u?

Bij een bestelling vragen wij uw naam, adres, email en (vrijblijvend) uw telefoonnr.

Wat doen wij met die gegevens?

Als webshop is het van belang dat we een pakket kunnen versturen naar het opgegeven adres. Daarnaast is email en/of telefoon handig aangezien wij een verzamelassortiment hebben waarvan een artikel uitverkocht kan zijn of niet meer na te bestellen. Dan is contact noodzakelijk.

Wij slaan de bestelformulieren op voor een periode van 7 jaar. Dit ivm. de wettelijke garantietermijn van 2 jaar en de termijn waarvoor wij gegevens voor de belastingdienst dienen te bewaren, 7 jaar.

Deze formulieren staan op een beveiligde server.

Wilt u dit niet? Laat het ons weten en wij verwijderen u uit de map waarbij wij de bon bewaren doorr uw gegevens onleesbaar maken. Wel moet u dan zelf de aankoopbon bewaren om aan te tonen dat u het artikel dat onder garantie valt, ook werkelijk bij ons heeft aangeschaft binnen de garantietijd.

Alle correspondentie met u als klant, wordt minimaal 14 dagen na ontvangst van de artikelen (en maximaal 1maand), bewaard en daarna in periodes van 1x per maand, verwijderd.

Dit omdat de wettelijke retour termijn van gekochte artikelen, 14 dagen is.

De aankoopbonnen die bij de bestelde goederen in gaan, zullen alleen voorzien zijn van een bestelnr. Dit nummer staat niet in relatie met de naam of andere gegevens van degene die de bestelling heeft geplaatst.

Wij bewaren geen gegevens voor nieuwsbrieven, gepersonaliseerde reclame of wat voor wijze van benaderen dan ook.

Wij geven absoluut geen gegevens aan derden en willen ook geen gegevens van derden gebruiken bij het benaderen van potentiele klanten.

Wij bewaren alleen email gegevens van personen waarvoor wij een artikel zoeken en waarbij het nodig is om in een later stadium contact te hebben. Nadat de zoekopdracht is afgerond, zullen wij uw gegevens verwijderen tenzij anders afgesproken.

Hoe kan ik mijn gegevens laten verwijderen?

Eenvoudig door ons een email te sturen. Wel dient u dan uw aankoopbon goed te bewaren om aanspraak te maken op de wettelijke garantietermijn.

 

 

Alle gegevens die door www.deloupe.nl worden verzameld zullen met strikte vertrouwelijkheid en zorg worden behandeld. Geen van de aangeleverde  informatie zal aan derden worden getoond of doorgegeven/verkocht, of op andere manier openbaar worden gemaakt .

Onze sites kan links bevatten naar sites van (business)partners waarvoor DE LOUPE geen aansprakelijkheid overneemt.

Bij betalingen zijn uw betaalgegevens beschermd via GlobeCharge.

U krijgt altijd eerst een bevestiging van uw bestelling waarin uw bestelling bevestigd wordt.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via de CONTACT pagina.

Wij hebben een cookie waarschuwing maar op dit moment werken wij niet met cookies.